"Ултрас Левски": Написаха смъртна присъда на Левски, палачите са НКП и Тръста 17 юли 2020 | 11:13
Една от известните фенски групировки на Левски - "Ултрас Левски", публикува съобщение на своята страница във "Фейсбук". От "Ултрас Левски" се обявяват против Националния клуб на привържениците и Тръст "Синя България", като е публикуван меморандум за сътрудничество между ПФК Левски АД, НКП и ТСБ, в който е записано, че трите страни обединяват усилия за оздравяването на клуба. Според "Ултрас Левски" осемте страници меморандум е "смъртна присъда" за Левски, като организацията определя НКП и ТСБ като "палачи". Публикуваме написаното от "Ултрас Левски" без редакторска намеса:

"ВАЖНО! ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ОТ ВСЕКИ ЛЕВСКАР!

В прикачения фаил (линк за сваляне долу в коментарите) ще откриете осемте страници смъртна присъда на ПФК "Левски" АД. Неговите палачи - Национален Клуб на Привържениците и Тръст "Синя България" гръмко го прокламират, като "Меморандум". На практика това е вътрешното превземане на клуба ни от тези две казионни организации с един и същ лидер. Цялото овладяване е детаилно разписано и не е спестен нито един аспект. По-долу ви предоставяме краткото резюме на сценария, подписан и предложен от двете организации:

Сключва се споразумение между трите страни - ПФК "Левски" АД, НКП и Тръст "Синя България".

Точка 1.1. гласи:

"С подписването на настоящия меморандум Страните обединяват своите усилия с цел успешно оздравяване на „Професионален футболен клуб „Левски“ АД, наричано по-нататък „КЛУБЪТ“, КАТО СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДА ПОЕМАТ ФУНКЦИИТЕ и деиностите по осигуряване на финансовото му обезпечаване, УПРАВЛЕНИЕТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ОСНОВНИТЕ ПРИСЪЩИ ДЕИНОСТИ ЗА КЛУБА, с изключение на спортно-техническата деиност, спортната селекция и административно-управленската деиност.

Според т. 3.9.:

"Решенията се приемат с мнозинство от присъствалите на Съвещанието Страни и се записват в специален протокол с дата и номер. Тези решения ще носят задължителен характер за всички Страни" Обяснено простичко: чрез така уговореното мнозинство за вземане на решения (2:1 гласа), Управителният съвет (УС) на ПФК "Левски" АД може и ще бъде обезличен и блокиран. На практика двете сдружения, НКП и ТСБ, могат да налагат на Клуба своите решения в съотношение 2:1. "Комисиите", изготвени от страните (ТСБ, НКП и Левски) ще спускат решенията, а УС само ще изпълнява. ПФК "Левски" АД губи изцяло своя суверенитет. На практика дори Надзорният съвет няма да може да се намесва, а само ще е свидетел на решенията на комисията. Това е ликвидация на двустепенната система на управление на ПФК "Левски" и представлява абсолютно незаконно заобикаляне на Търговският закон, които определя друг начин за управление на акционерно дружество. "Меморандумът" привидно е едно сътрудничество, но на практика е овладяване и вътрешно превземане на клуба. УС и НС формално ще съществуват и ще могат да вземат своите решения, но с този меморандум се изпразват от функции и съдържание - класически пример за задкулисие, където мястото за вземане на решенията е изнесено далеч от закона и обществеността.

Други интересни детаили:

- Всяка от трите страни ще носи "отговорност" за своята част от деиностите. Искаме да попитаме гениалните юристи на ТСБ - кои сложи, като равнопоставени страни, едно акционерно дружество с капитал и активи (ПФК "Левски" АД) срещу две дружества с нестопанска цел, които не притежават НИЩО и при доказана вреда не може да им бъде взето НИЩО? Единствената страна, която може да е потърпевша и ще поеме негативи, е ПФК "Левски" АД, и това ще стане още с първата фактура, която трябва да осребрят на новите си господари, или при първото дело заведено срещу тях.

Продължаваме с любимата част на професионалните "фенове" от ТСБ и НКП - възнагражденията и платеното фенство:

"6. Възнаграждения:

6.1. Всяка страна има право да получи разходите обезпечаващи разноските за своята деиност , вкл. възнаграждения на наетите от нея или ангажирани с деиностите по този меморандум лица в размер и при условия, които ще бъдат договорени с подписването на допълнителните споразумения уреждащи конкретните функции и разпределението на деиностите и активностите между страните."

Едва ли има нужда от превод и тълкуване - ПФК "Левски" ще плаща разходите, генерирани от деиностите на наетите "специалисти", избрани от ТСБ и НКП. Ако някои си е мислил, че в "Левски" някога е било разсипия, просто гледаите какво ще сътворят длъжниците на всяка една българска фирма, след като встъпят в длъжност - от шивашките цехове, до охранителните компании.

Този срамен документ беше представен на нашата организация и сдружение "Сини сърца" на 15.07 на обща среща, на която присъстваха и трите страни по меморандума. Беше предложено "Ултрас Левски" и "Сини сърца" да се включат, ако желаят, като допълнителни страни. Нито един от нас, както сме сигурни, че и никои почтен левскар, не би се включил в превземането отвътре на любимия си клуб. В обезличаването и ликвидирането му, подготвяни от НКП и ТСБ. Категорично отказваме да участваме в предателството на двете казионни организации с общ лидер и водач.

Призоваваме всички дарители, картодържатели и левскари от страната и чужбина да спрем заедно и завинаги опитите на тотално компрометираните противници на всичко левскарско да превземат и използват любимия ни "Левски", криеики се зад гръмките абревиатури на кухи структури без членове.

Призоваваме всички левскарски организации, фракции и групи за оттегляне на подкрепата към изкуственото "обединение" НКП и в противовес на тях да окажем безвъзмездна помощ, участие в дарителската кампания и подкрепа за оцеляването на Левски. Призоваваме всички да дадат гласност на тази свинщина. В медии, в социалните мрежи, за да достигне до максимален кръг левскари. Задухал е вятърът на промяната! Стига вече страх и преклонени главици. Залогът е бъдещето и достоинството на Левски!

Призоваваме лично нашата наи-голямата жива легенда Наско Сираков, както и всички бивши и настоящи служители в клуба, всички излъгани левскари, всички разочаровани "сини" сърца с чисти помисли, участвали неволно в машинациите на палачите на "Левски", да се разграничат публично и да предоставят фактите за истинската деиност на НКП и ТСБ през последните години.

Жребият е хвърлен! Левски е над всичко и над всички и е време да го докажем на дело!

Добави коментар Коментари (45)

Бате Борис (Гост) 45 отговор
18 юли 2020 | 12:51

КЗЛ. Искам постоянно да слушам титана Тити. Той е велик..... Ревльо. Рейтинг: 3 0

shvester (Гост) 44 отговор
17 юли 2020 | 16:55

Опърдели са кочана говедата! А сега ще си отидат на мястото! В група или закриване това е питането? Рейтинг: 4 2

. (Гост) 43 отговор
17 юли 2020 | 16:54

Това с меморандума май е пунта мара. Още не бил подписан. Било форма на аутсорсинг. Разни "специалисти" щели да работят 24/7, за да намират пари. Били юристи, икономисти, маркетинг гурута и тем подобни. Щели да взимат 5% от парите, които докарат в Левски. Уж големи левскари, а се редят на софрата. И откъде ще идват парите? На всички ни е ясно откъде. Щели да правят и някаква корпоративна програма. Някаква платформа, в която да се обединят всички левскари. Според мен и това е схема, та да им вземат данните на хората и после да ги бомбандират със спам за тарифни планове, оферти за кредити и т.н. Аман от хиени. Наско очевидно не знае какво прави и няма грам акъл за тази работа. Ревльото пък щял да си пуска акциите за продан. Акции, които са му подарени. А директорчето Колев? Този, който е подписвал всички срамни и заробващи договори, договори без клаузи в полза на Левски, огромни заплати на играчи, калпава селекция. Нали е директор!? Къде е административния капацитет в клуба? Къде са юристите, икономистите, маркетинг специалистите? За какво ни е този аутсорсинг? Или това е поредната врътка, за да се прикрият злоупотреби и да не е ясно кой дава парите. Жалка история. Аз съм четвърто поколение левскар, но предпочитам клубът да фалира, отколкото разни знайни и незнайни тарикати да продължат да глозгат кокала и да живуркат на гърба на Левски. Бих казал, че съм бесен, но вече ми пусна да гледам крадци и измамници, които са маскирани като левскари. Аман от схеми в тая държава. Аман от алчни и продажни души!!! Рейтинг: 9 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Levski (Гост) 42 отговор
17 юли 2020 | 16:43

НКП,СЗ,ТСБ - От години на всеки добре разсъждаващ човек му е ясно,че точно тези 3 структури са истинските гробокопачи и в частност един човек стои зад тази цялата гнусна картинка.Така,че докато този б.оклук Любчо люби люби.Не бъде изхвърлен от Герена нищо ама нищо добро не ни чака,те са здраво захапали кокала и трудно ще го пуснат. СВОБОДЕН ЛЕВСКИ !!! Рейтинг: 7 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

доберман (Гост) 41 отговор
17 юли 2020 | 16:34

Айдеее, тия различните фракции фенове на Левски се изпокараха, ей ся ше става мазало. Рейтинг: 5 1

Борисов (Гост) 40 отговор
17 юли 2020 | 16:11

да живея аз Бойко Борисов ,почивайте в мир Рейтинг: 5 1

Селтак (Гост) 39 отговор
17 юли 2020 | 15:55

Хахаха , сега Пеевски и на вас ще дърпа конците , само дето е една турска свиня... Рейтинг: 3 0

8:0 (Гост) 38 отговор
17 юли 2020 | 15:36

ГЛУПОСТИ Рейтинг: 2 4

Любо Младежа (Гост) 37 отговор
17 юли 2020 | 15:16

Левски е мой! Дивизията да мълчи!! Рейтинг: 6 10

Истината (Гост)
17 юли 2020 | 15:23

Я ходи скопай два реда картофи, да видиш как труда ще направи човек! Сега си кърлеж! Рейтинг: 6 2

Комуниста (Гост) 36 отговор
17 юли 2020 | 15:15

Хиндилян и още няколко човека от много отдавна точат зъби да се превърнат във фактори които да решават със един подпис нещата в клуба, проблема е там че тях не ги интересува бъдещето му, а как да чопнат паричка от него и същевременно да са лидери на мнение. На 100 % съм сигурен че мократа мечта на Хиндилян и компания е целия стадион да скандира името им, те да се превърнат във сърцето и душата на Левски. Рейтинг: 7 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

И (Гост) 35 отговор
17 юли 2020 | 15:06

Има едно синьо ЦСКА 48.И без това ви е любимо.Припознайте го и ще сте ОК с треньор Балъков Рейтинг: 13 5

Литекс Ловеч (Гост)
17 юли 2020 | 15:15

Провинцията да мълчи ! Рейтинг: 5 4

Марка (Гост) 34 отговор
17 юли 2020 | 14:31

Аз, като лаик, си мисля следното. В правото такъв документ като меморандум не съществува. Той има препоръчителна сила и клуба поема морално задължение да се съобразява с подписалите го. Ако се стигне до блокиране на решение по силата на меморандум, то не би имало юридическа сила. Рейтинг: 7 0

Този коментар е твърде голям. Ако искате да го прочетете натиснете тук

Степан (Гост) 33 отговор
17 юли 2020 | 14:14

На снимката се вижда тоя палячо-на младежа брат му,който му е едно от подставените лица.СЗ ще се впие още по-дълбоко. Рейтинг: 13 1

поп Грую (Гост) 32 отговор
17 юли 2020 | 13:54

закривай обора Рейтинг: 13 6

мек син ч*п (Гост) 31 отговор
17 юли 2020 | 13:42

Тити, Тити, Травестити. Пи-ките с уста пое кчак успя и да се разреве. Наско ду$е*о показа и във лефски се омаза. Хвръкнаха насам натам лай"а, клубът ни в А окръжна излетя Рейтинг: 18 5

Пеефски (Гост)
17 юли 2020 | 13:46

до мек син ч*п, може да ми е мек, но за сметка на това е малък и сбръчкан, като рязан лудогорски кренвирш. Рейтинг: 9 3

Вижоще

БГ Футбол

Успешен старт може да даде крила на ЦСКА-София 22 октомври 2020 | 07:56
Лудогорец излиза на позната сцена 22 октомври 2020 | 07:33
Треньорът на Антверп: Нямаме нападатели, но можем да вкарваме голове 21 октомври 2020 | 21:36
Камата пожела успех на "червените" (видео) 21 октомври 2020 | 23:21
Хеттрик на Преслав Йорданов не бе достатъчен! Берое подчини Пирин след фантастичен обрат (видео+галерия) 21 октомври 2020 | 19:22
"Моряците" избухнаха в Габрово преди гостуването на "Герена" (видео) 21 октомври 2020 | 16:58
Момчил Цветанов аут за двубоя с Царско село 22 октомври 2020 | 06:52
Двама юноши попаднаха в групата на Ботев (Пд) за мача с Оборище 22 октомври 2020 | 06:18
Ива Уорън: Аз създадох една добра основа в този клуб, днес нямахме късмет 21 октомври 2020 | 20:54
Преслав Йорданов: Не знам какво се обърка, съжалявам много 21 октомври 2020 | 20:38
Цветков: Не мисля, че ги бяхме подценили, а просто така се стекоха нещата 21 октомври 2020 | 20:17
Фийни: Разочарован съм, но не мога да виня никого 21 октомври 2020 | 20:06
Херо: Когато подцениш един мач, трудно се връщаш в него, хубаво е, че намерихме сили 21 октомври 2020 | 19:52
Чипчиу: Смятам, че Клуж и ЦСКА са с изравнени сили 21 октомври 2020 | 19:29
Дан Петрску: Изгубихме няколко много важни играчи и имаме повече слабости от ЦСКА 21 октомври 2020 | 19:13
Балъков: Няма нищо, от което да не съм доволен, мачът със Славия ни е много важен 21 октомври 2020 | 17:56