Бившият капитан на Локо (София) се завърна в "Надежда"

Бившият капитан на Локо (София) се завърна в "Надежда"

Ръководството на Локомотив (София) привлече бившия капитан на тима Александър Бранеков, научи Sportal.bg. Утре защитникът ще подпише договор до края на сезона с отбора от "Надежда". Той има над 100 мача за "железничарите", като 91 от тях са в "А" група между 2012 г, и 2015 година. 30-годишният бранител има около 160 мача през последните 10 години в Първа лига, като в тях е вкарал общо осем попадения. Той е сторил това с екипите на ЦСКА, Видима-Раковски, Локомотив (София), Славия и Септември.

Опитният бранител се раздели със Септември преди няколко дни, след като не попада в плановете на новия треньор Николай Митов. Собственикът на "червено-черните" Иван Василев е твърдо мотивиран да върне "железничарите" в елита на България още през този сезон. Бизнесменът решил да заложи на опита на Бранеков, който бе капитан последния сезон на Локомотив в "А" група, когато отборът спечели бронзовите медали, но след това клубът фалира.

Локомотив е на второ място в класирането с актив от 12 точки след първите шест мача, като тимът има четири победи и две поражения. Лидер е Царско село (14 точки), който също има сериозна амбиция за Първа лига.

КЛАСИРАНЕ НА ВТОРА ЛИГА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти