Лубе подписа с Тайлър Сандър

Лубе подписа с Тайлър Сандър

Волейболният шампион на Италия Кучине Лубе (Чивитанова) подписа договор с американския национал Тайлър Сандър, съобщиха официално от клуба. Това е първото ново попълнение на шампионите, за които ще продължи да играе и Цветан Соколов.

25-годишният Сандър се връща в италианското първенство, след като през последния сезон игра за китайския Бейджинг (Пекин), с който достигна до финала в местния шампионат, и за малко за катарския Ал Араби (Доха). 196-сантиметровият посрещач има опит в Италия, като носеше фланелката на Верона от 2014 до 2016 година. За първи път Тайлър Сандър ще има шанс да играе в Шампионската лига и на световното клубно първенство.

"Много съм щастлив и доволен да бъда част от голям отбор като Лубе. Това е клуб с голяма история и традиции и неизбежно съм горд да нося тази фланелка и да помогна на тима по най-добрия начин. До мен ще има много силни играчи, с които ще бъде чест да играя. Ще повторя, че ще бъда част от един от най-добрите клубове в света и възлагам много на това. Форца Лубе!", сподели самият Сандър пред клубния сайт.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти