Кейхил ще наследи лентата от Тери

Кейхил ще наследи лентата от Тери

Бранителят Гари Кейхил ще наследи лентата от Джон Тери, заяви мениджърът на Челси - Антонио Конте. 31-годишният защитник беше капитан на отбора през по-голямата част от кампанията, след като Тери, който ще напусне клуба след края на сезона, бе титуляр в едва пет мача от първенството.

"Гари беше вицекапитан през този сезон. Той слагаше лентата във всеки мач, в който Тери отсъстваше. Със сигурност той има най-големи шансове да бъде капитан за постоянно, но нека първо завършим този сезон. Ще бъде грешно да започваме да мислим за следващия, защото все още имаме цели за изпълняване", каза италианецът.

"Джон може и да продължи кариерата си. Знаем, че той иска да бъде титуляр и това е причината да напусне. Джон има всички нужни качества, за да продължи да играе, а те са здрава физика, здрав разум и желание за игра", добави Конте.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти