Епизод V: "Чилика" се завърна на "Огоста"

Епизод V: "Чилика" се завърна на "Огоста"

Нападателят Мирослав Антонов подписа договор с родния си клуб Монтана за срок от една година. През изминалия сезон 31-годишният футболист носеше екипа на втородивизионния израелски Апоел (Бней Лод) и бе обещал на ръководството на монтанци, че ако не си уреди трансфер в чужбина, ще остане в отбора. Антонов е деветият нов футболист в лятната селекция на Явор Вълчинов.

Преди него със северозападния клуб парафираха защитниците Стефан Цонков (Локомотив Горна Оряховица), Николай Парнаров (Оборище Панагюрище) и Тодор Колев (Добруджа), както и полузащитниците Владимир Айтов (Оборище), Свилен Щерев (Оборище), Йордан Йорданов (Нефтохимик) и Александър Манолов и Даниел Васев от Локомотив (София).

След трите дни ваканция, която получиха след лагера в Банско, от 18:00 часа днес монтанци ще направят първа тренировка на клубната си база в парк "Огоста".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти