Георги Миланов резерва при победа на ЦСКА в Атина

Георги Миланов резерва при победа на ЦСКА в Атина

Българският национал Георги Миланов влезе като резерва в 83-ата минута за ЦСКА Москва при победата с 2:0 над АЕК в Атина в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига. На практика московските армейци си осигуриха участие в решителния плейоф с този успех.

Резултатът беше открит в добавеното време на първото полувреме от Алан Дзагоев, който прати с глава топката във вратата на домакините.  В 56-ата минута Понтус Вернблум удвои отново с глава след изпълнен ъглов удар от Витиньо.

Двубоят ще се запомни и с прекъсването на черната серия на вратаря на ЦСКА Игор Акинфеев, който опази мрежата си суха в мач от Шампионската лига за първи път от 43 мача насам.

В Букурещ пък местния Стяуа и чешкия Виктория Пилзен изиграха зрелищен мач, завършил 2:1. За домакините се разписаха Константин Будеску и Фелипе Тейшейра, а попаденията за чехите вкараха Михал Кременчик и Ян Копиц.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти