Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Кешеру коментира дали е имал търкания с Георги Дерменджиев

Кешеру коментира дали е имал търкания с Георги Дерменджиев

Нападателят на Лудогорец Клаудио Кешеру, който отбеляза два гола при победата с 3:1 над Верея, заяви, че не е имал търкания с бившия наставник на отбора Георги Дерменджиев.

“Това беше мач, който трябваше да спечелим задължително. Радвам се, че успяхме. Както знаете Георги Дерменджиев се раздели с отбора. Анисе вкара изумителен гол. Като цяло атаката беше много добра. Нямало е напрежение между ман и Дерменджиев. Това се спекулации. Ние сме професионалисти и затова трябва да даваме всичко от себе си, независимо дали сме титуляри или започваме мача на пейката.

Видяхте, че имахме проблеми с Жалгирис в първия мач, тъй като не бяхме концентрирани. Затова не бива да подценяваме тима на Судува. Мен ме интересуват отборните цели, тъй като футболът не е индивидуален спорт. Нашата цел е шампионската титла и участие в групите на Лига Европа. Като попаднем там, ще се стараем да излезем от групите. Пожелавам бързо възстановяване на Владо Стоянов и Витиня, който вече не е при нас, но ние ги мислим и двамата”, заяви голмайсторът на българския шампион.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти