Алекс Колев и Пламен Крачунов с драматичен успех над Лехия

Алекс Колев и Пламен Крачунов с драматичен успех над Лехия

Отборът на Сандеция (Нови Сонч) постигна невероятен успех с 3:2 при гостуването на Лехия (Гданск) в мач от 6-ия кръг на полската "Екстракласа". Бившият капитан на младежкия национален отбор Александър Колев изигра нов фантастичен мач с екипа на новака в шампионата. Той бе главно действащо лице и при трите попадения на тима. В 16-ата минута таранът раздаде перфектно топката, след което Бартломей Дудзич се разписа за 1:0. В края на първата част отново той бе точен, след като Колев намери на празна врата опитния футболист на Сандеция. При 2:0 завърши и първото полувреме.

Втората част започна изключително лошо за гостите и Марко Пайшао намали, а минути по-късно полският национал Словомир Пешко изравни. Все пак обаче Сандеция хвърли бомбата в 78-ата минута, когато Алекс Колев се обърна с топката, намери Данек, той с едно докосване отклони към резервата Трохим, който донесе изключително важни три точки за новака в полския елит.

Силен двубой за Сандеция направи и централният бранител Пламен Крачунов, който също изигра цял мач.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти