Радуканов: Нещастна загуба, целта ни е да не изпаднем (видео)

Радуканов: Нещастна загуба, целта ни е да не изпаднем (видео)

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов беше много разочарован след загубата от Левски с 0:3. Наставникът на “орлетата” сподели, че мачът е бил равностоен до първия гол. Той добави, че Пирин го чака много тежък сезон и единствената цел пред тима е да не изпадне.

“Загубихме нещастно. Бяхме равностойни до 75-ата минута, но една наивна грешка доведе до гол във вратата ни. След като Левски поведе и останахме с човек по-малко, всичко беше ясно. Честитя победата на съперника. Виждате с какви футболисти разполагат. Ние се постарахме да компенсираме разликата в класите и до голяма степен успяхме, но в края нямахме сили”, сподели Радуканов.

“Липсва ни агресията от пролетта. Напуснаха ни ключови играчи и не сме същият отбор. Реалисти сме и целта ни е да не изпаднем. Ще е много трудно, но засега изоставаме само с една точка от плановете ни. Не приемаме нещата драматично”, продължи треньорът на Пирин.

Той добави, че клубът не разполага с бюджет за още нови футболисти и ще трябва да се справя с наличния потенциал.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти