Героят на “сините”: Имаме голям треньор, дори титлата не е невъзможна

Героят на “сините”: Имаме голям треньор, дори титлата не е невъзможна

Жуниор Мапуку беше голямата фигура в състава на Левски при победата над Пирин (Благоевград) с 3:0. Нападателят влезе като резерва и заби хеттрик във вратата на “орлетата”. Логично, Мапуку беше избран за играч на мача, а след неговия край сподели, че е много доволен от възможността да работи с Делио Роси и очаква “сините” да имат големи успехи под ръководството на италианския специалист.

“Благодаря за наградата, тя е заслуга на целия отбор. Аз просто се възползвах от ситуациите, които се откриха пред мен. Радвам се, че оправдах доверието на треньора. Той постоянно ми обяснява какво трябва да правя, тренировките му са много интересни. Роси е голям специалист. Защо да не станем шампиони? Във футбола всичко е възможно. Ние обаче мислим мач за мач и сега изцяло насочваме вниманието си към предстоящия двубой със Славия”, заяви Мапуку.

“Това е вторият хеттрик в кариерата ми, първият беше с екипа на Берое. Посвещавам трите гола на майка ми, която вчера имаше рожден ден. Не е важно колко попадения ще вкарам през сезона, а Левски да побеждава. Аз съм християнин и преди всеки мач се моля на Господ да вкарам гол. Щастлив съм, че днес се получи”, каза още Черната сила.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички