Дузпа и автогол спасиха Ница от домакинска загуба (видео)

Дузпа и автогол спасиха Ница от домакинска загуба (видео)

Отборът на Ница се добра само до равенство 2:2 в домакинството си на Анже от 7-ия кръг на Лига 1 във Франция. Тимът от Лазурния бряг дори трябва да е щастлив от спечелената точка, тъй като губеше с 0:2, но успя да се добере до равенството.

Анже поведе в резултата в 12-ата минута, когато след центриране от фаул Матео Павлович се извиси и с глава простреля вратата на съперника. В 34-ата минута ситуацията за домакините стана още по-неприятна, след като Карл-Токо Екамби заби втори гол за гостите, засичайки отблизо центриране на Йоан Андро.

В 39-ата минута Ница успя да се върне в мача. Тогава защитник на Анже игра с ръка в собственото си наказателно поле и съдията посочи бялата точка, а Марио Балотели реализира наказателния удар за 1:2.

В 76-ата минута резултатът бе изравнен, а това се случи след куриозен автогол. След центриране от корнер Исмаел Траоре действа неразчетено и заби кълбото в собствената си врата за крайната 2:2.
Така Ница заема 6-ото място в класирането с10 спечелени точки. Анже пък е в серия от 5 поредни мача без победа и се намира на 11-ото място с 8 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти