Топчо пред Sportal.bg: Измамно е усещането, че трябва да печелим всеки мач (видео)

Топчо пред Sportal.bg: Измамно е усещането, че трябва да печелим всеки мач (видео)

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Елин Топузаков остана доволен от видяното при победата с 3:1 като домакин на Розова долина (Казанлък) в среща от осмия кръг на Югоизточната Трета лига. Легендарният защитник на “сините” призна обаче, че макар тимът да е подготвен на професионално ниво, все още има нужда от време, за да се обиграе.

“Нормално е с оглед на отбора, който сглобихме за два месеца, съперниците ни тук да играят по-затворено. Да, имахме нужда от време, за да открием резултата, но в крайна сметка вкарахме три гола, бяхме по-активният състав през по-голямата част от време и направихме много пропуски. Важното е, че вървим стъпаловидно нагоре и вдигаме темпото във всеки един мач. Искаме да сме водещият отбор в двубоите и ние да определяме темпото”, коментира пред Sportal.bg Топузаков.
 Арда - Розова долина@@@“Проведохме 45 дни подготовка на наистина професионално ниво, което ни дава сега възможност, особено през втората част, да доминираме. Разбира се, не бива да оставяме на заден план личностните и техническите качества на футболистите. Всичко това е плод на техните усилия. Все още обаче изпитваме трудности, защото сме нов отбор и имаме нужда от време, за да изградим стила, който искаме. Това медийно наслагване, че едва ли не трябва с лекота да печелим всеки един мач, е измамно”, допълни още треньорът на Арда.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти