Домусчиев: Симпатизирам на ЦСКА 1948, защото не приемам измамата, която се направи на "Армията" (видео)

Домусчиев: Симпатизирам на ЦСКА 1948, защото не приемам измамата, която се направи на "Армията" (видео)

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отрече в студиото на Sportal TV информациите, че финансира лидера в Югозападната Трета лига ЦСКА 1948. Босът на “орлите” призна, че симпатизира на “червените”, но се дистанцира от ръководството на клуба.

“Симпатизирам на този отбор. Това са хора като мен, които са цесекари и не могат да приемат измамата, която се направи с Литекс, Етрополе и т.н., а нямат пари да си платят даже марката, която ужким спечелиха на търг”, заяви Домусчиев пред Sportal.bg и Sportal TV.

“Харесвам тези ентусиасти, които с момчета като Вальо Илиев, който е израснал на “Армията”, тръгнаха по законовия път нагоре. Стъпка по стъпка си вървят към елита”, допълни още собственикът на Лудогорец.

“Ако аз подкрепям ЦСКА 1948 финансово, това веднага ще се усети - и от бюджета, с който разполагат, и от спонсорите, с които работят. Във футбола ни има много интриги и е нормално, когато не приемам ЦСКА-София за наследник на ЦСКА, да се споменава моето име”, завърши бизнесменът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти