Филипе Луиш: Някои играчи си мислят, че с обувки за 400 евро и 8 татуировки вече са звезди

Филипе Луиш: Някои играчи си мислят, че с обувки за 400 евро и 8 татуировки вече са звезди

Левият бранител на Атлетико Мадрид Филипе Луиш даде по-различно интервю за El Mundo, в което поглежда по-далеч от следващия мач. “Имах моменти, в които излизах и пиех повече, отколкото трябваше. За радост, баща ми ме върна към правилния път”, сподели 32-годишният бразилец. “Имам късмет, че на практика работя малко. Има огромно напрежение, но часовете са малко и работата е добре платена. Виждам как живеят хората. Човек трябва да разсъждава сериозно”, довери защитникът.

“80 процента от хората живеят в балон, особено младите. Някои играчи си мислят, че с маркова чантичка, обувки за 400 евро и 8 татуировки вече са звезди и само заради това хората трябва да ги уважават. Забравили си за истинския живот”, остро заяви той. “Аз съм фен на Пике, макар че не съм много съгласен какво казва. Той и Арбелоа са хора, които не се страхуват да говорят това, което мислят”, каза още Филипе Луиш.

"Меси е толкова добър, че може да спечели всяка една Лига в Европа с който и да е отбор от въпросното първенство. Но Барселона си остава негов дом толкова много време, защото клубът може да си настройва вътрешната политика около него. А Меси е толкова силен играч, че поддържа клуба на високо ниво независимо от това, което се случва извън терена. (...) Изиграл съм срещу него повече от 30 мача и ви гарантирам, че е невъзможно да го спреш без нарушение. А най-странното е, че никога не ме е упреквал за това. Винаги след мача ми подава ръка, поздравява ме, ако ние победим", сподели още бразилецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти