Лудогорец обяви кога стадионът ще бъде завършен

Лудогорец обяви кога стадионът ще бъде завършен

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви кога “Лудогорец Арена” ще придобие изцяло нов облик. Очаква се през следващата пролет да бъде вдигнат Сектор “Г”, където в момента се намира породилата множество полемики и скандали през годините клетка за гости. През лятото на 2019-а пък се очаква да бъде официално открит централният сектор, а заедно с него и изцяло обновеният дом на “орлите”.

“Смятам, че като се завърши стадионът, атмосферата на “Лудогорец Арена” ще бъде уникална. Хората в областта са спокойни и възпитани. Нямаме фракции и ултраси, но виждам, че подкрепата се увеличава и публиката израства. До декември очаквам да имаме всички необходими документи за строежа на Сектор “Г”, а след това очакваме и разрешение за Сектор “А”, което ще бъде едно много голямо и луксозно съоръжение. Първият се очаква да бъде готов през пролетта, а целият стадион ще бъде завършен през лятото на 2019-а”, коментира собственикът на българския шампион Лудогорец.

“Проблемът е, че когато сме в натоварен цикъл и играем в евротурнирите, това малко или много ни пречи. Не е лесно да се почва от кота “0” и да се строи който и да е сектор, докато текат мачовете. Всяко едно нещо, което се добавя към базата на Лудогорец, е от съществено значение. Благодарение на натрупаните през годините опит, контакти и връзки с водещите европейски клубове, които установихме, сме наясно с последните тенденции. Мога да заявя, че като технологии и оборудване за възстановяване и лечение, новият ни медицински център ни нарежда сред водещите отбори в Европа”, допълни още Домусчиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти