Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Възстановяването на Нойер не върви по план, твърди Kicker

Възстановяването на Нойер не върви по план, твърди Kicker

Почти сигурно Мануел Нойер няма да може да пази за Байерн (Мюнхен) в първия сблъсък срещу Бешикташ от 1/8-финалите в Шампионската лига, който е насрочен за 20 февруари, твърди Kicker. Според изданието има забавяне на процеса на зарастване на оперираното място на крака на вратаря и по тази причина няма да се сбъднат прогнозите той да бъде възстановен в края на януари.

Преди дни Нойер не разкри за такъв проблем, но призна, че на този етап не може да се наеме с конкретна дата за завръщането си в игра. Надеждите на баварците са той да бъде в кондиция за реванша в Истанбул, който ще е на 14 март.

В момента в Байерн има вратарска криза, защото резервата Свен Улрайх имаше проблеми с аддукторите и едва днес поднови тренировки. Това доведе до заставането под рамката на 36-годишния Том Щарке. Ветеранът оправда доверието в сряда, след като с прекрасна намеса в 87-ата минута не позволи на Кьолн да изравни и в крайна сметка шампионите спечелиха с 1:0.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти