Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Райола иска заплатата на Алексис, за да се осъществи сделката за Санчес

Райола иска заплатата на Алексис, за да се осъществи сделката за Санчес

Агентът на Хенрих Мхитарян - Мино Райола, иска клиентът му да получава същата заплата като тази на Алексис Санчес в лондонския клуб, с което арменецът ще се превърне в най-скъпоплатения играч на "Емирейтс". През вчерашния ден стана ясно, че Арсен Венгер твърдо желае арменския полузащитник да бъде бъде част от сделката по трансфера на чилиеца на "Олд Трафорд".

Мино Райола, който е един от най-солидните футболни агенти, забавя процеса, като настоява, че клиентът му трябва да получи заплата в Арсенал като тази на Алексис Санчес. Чилиецът вече е постигнал договорка с "червените дяволи". Манчестър Юнайтед трябва да изчака решението Райола и преговорите му с Арсенал да завършат с положителен отговор, за да се осъществи сделката, което ключовите фактори от тима от "Олд Трафорд" се надяват да стане още днес.

Снощи се появи информация, че Алексис Санчес е пристигнал в базата на Манчестър Юнайтед Карингтън, за да подготви официалното обявяване на сделката, но това не бе потвърдено.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти