Зидан не спира да повтаря: Не си представям Реал без Кристиано

Зидан не спира да повтаря: Не си представям Реал без Кристиано

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не спира да защитава своите футболисти въпреки слабите им резултати в последните седмици. Напук на испанската преса, която праща Кристиано Роналдо към изхода на “Сантиаго Бернабеу”, наставникът на “белите” твърди, че връзката между кралския клуб и португалеца е много здрава. “Кристиано е в клуба, в който трябва да бъде. Клубът и феновете го обичат. Не си представям Реал без Кристиано. Той винаги се появява в най-трудните моменти”, сподели Зизу на пресконференция преди утрешната среща за Купата на краля с Леганес. Преди десетина дни треньорът каза абсолютно същите думи на пресконференция преди мача със Селта.

На въпрос дали си представя Мадрид без Зидан специалистът отговори: “Нищо не си представям, живея ден за ден. Винаги говоря така и няма да си променя мисленето. Опитвам се да работя добре всеки един ден и не мисля напред в бъдещето". “Ще видим с кои футболисти ще играем. Всички момчета са важни. Разчитам на всички, винаги ще е така”, увери той.

“Утре ще се опитаме да не допуснем гол и същевременно да вкараме голове. (…) Утрешният мач не е финал, но е с огромна важност, както всички занапред. Трябва да наложим динамика, да запазим вратата си и да вкараме”, разкри Зизу. На въпрос дали съжалява за напускането на Хамес Родригес Зидан отговори спокойно: “Не, той взе това решение. Нещата му се получават и съм щастлив за него. Никога не съм имал проблеми с него, няма и да имам”.

Реал Мадрид гостува на “Бутарке” утре от 22,30 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти