Коутиньо се завърна в Ливърпул

Коутиньо се завърна в Ливърпул

Новата звезда на Барселона Филипе Коутиньо, който по-рано през месеца напусна Ливърпул, за да се присъедини към каталунците срещу трансферна сума в размер на 145 милиона паунда, се завърна в Мърсисайд. Бразилецът е получил разрешение от новия си клуб да пътува с частен самолет, като целта е да се сбогува с бившите си съотборници, което не успя да направи в дните около осъществяването на трансфера. Коутиньо пристигна вчера на клубната база на Ливърпул, а Адам Лалана и Алберто Морено побързаха да публикуват снимки в социалните мрежи с бившия си съотборник.

Според някои източници днес Коутиньо е организирал прощално парти, което ще бъде посетено от всички играчи и от щаба на мърсисайдци, включително и мениджърът Юрген Клоп. Не е ясно обаче кога и къде ще се състои това парти, при положение че тази вечер отборът има гостуване на Хъдърсфийлд в двубой от междинния кръг в Премиър лийг.

Коутиньо е в Ливърпул заедно с жена си и дъщеря си. Утре той ще се прибере обратно в Барселона, за да се подготви за двубоя с Валенсия от полуфиналите на Купата на Краля.

Любопитното е, че точно на този ден - 30 януари, но през 2013-а, Ливърпул официално обяви трансфера на Коутиньо от Интер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички