Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Арнд Пайфер не спира с критиките към Игрите в ПьонЧанг

Арнд Пайфер не спира с критиките към Игрите в ПьонЧанг

Германският биатлонист Арнд Пайфер получи златния си олимпийски медал днес, но това не му попречи да продължи с критиките към Олимпийските игри и актуалното им състояние.

"Няма да сипя похвали до небесата към никого, само защото спечелих олимпийската титла. Аз продължавам да гледам критично на цялата организация и за мен устойчивостта на самите Олимпийски игри е под въпрос", заяви Пайфер, веднага след като си взе златния медал в спринта.

Той отново заяви, че най-добрият вариант за една добра Олимпиада е самият размер на Игрите да бъде намален. Така няма да бъде разрушена изцяло окръжаващата ни среда и ще бъде много по-малко претенциозно. "Но сега виждам какво е: Повече зрители, повече пари от телевизионни права. Вероятно не може да се избегне от това, особено когато големите пари се намесят, заяви настроеният екологично шампион.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти