България в група с Русия, Беларус, Сърбия, Словения и Унгария на Евроволей 2018

България в група с Русия, Беларус, Сърбия, Словения и Унгария на Евроволей 2018

Националният отбор на България по волейбол за девойки до 17 години ще играе с Русия, Беларус, Сърбия, Словения и Унгария в груповата фаза на домашното европейско първенство. В другия поток днешният жребий във "Витоша Парк Хотел" изпрати действащия носител на трофея Италия в компанията на Турция, Румъния, Украйна, Германия и Холандия.

"От името на ръководството на Българска федерация по волейбол бих искал да благодаря на Европейската конфедерация, в лицето на г-н Александър Боричич, които за втора поредна година ни гласуваха доверие България да бъде домакин на този престижен форум. За нас е чест и в същото време отговорност, в годината на световното първенство, да организираме това важно за развитието на детско-юношеския волейбол събитие. В същото време изразявам благодарности на държавата и на министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев за подкрепата, благодарение на която страната ни получи право да организира редица успешни международни събития", заяви изпълнителният директор на БФВолейбол Станислав Николов.

DRAW 1

Евроволей 2018 ще се проведе от 13-и до 21-и април в София. Залите, които ще приемат срещите от шампионата са "Христо Ботев" и малката зала на "Арена Армеец".

DRAW 2

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти