Футболен президент с ексклузивни разкрития за боя в Добрич (видео+галерия)

Шоуменът и президент на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев бе гост в студиото на Sportal TV. Теди Джорджо разказа с подробности как е бил пребит от полицията в Добрич, а също така разкри и детайли около развитието на случая.
Шоуменът и президент на Локомотив Дряново Теди Джорджо гост в студиото на Sportal.bg
“Много неприятно бе всичко, което се случи. Взех участие на едно коледно парти в Добрич. В края на вечерта се случи едно провинциално сбиване, но аз не взех участие в този скандал. После продължихме с волейболния отбор в една дискотека. След което реших да видя какво се случва. Както е известно, Теди Джорджо не е криминално проявен. Водя един добър социален живот. Задържаха ме обаче в полицията, след което ме пребиха. Двама адвокати движат нещата - адвокат Кремена Трифонова и Бранимир Балачев”, заяви Теди Джорджо пред Sportal.bg.

“Издадена е заповед за задържане на Теди Джорджо. Той ме ангажира да подам в законопредвидения срок жалба срещу нея. Тази заповед е издаденa преди нанасянето на побоя. В подадената от нас жалба сме изтъкнали, че считаме тази обжалвана заповед за неправилна. Делото се гледа при закрити врата. Нямам право да коментирам подробности. Целта е да бъде защитено доброто име на Теди”, разкри адвокат Кремена Трифонова.
Шоуменът и президент на Локомотив Дряново Теди Джорджо гост в студиото на Sportal.bg
“Не мога да опиша грубото, арогантно и агресивно държание на момчетата. Аз поисках да ми бъде пусната призовка. Аз сам отидох в полицията. Сложиха ми белезниците, след което с глава отворих вратата на управлението. Не искам да ви разказвам детайли”, завърши президентът на Локо (Дряново).

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти