Хебър картотекира всички нови

Хебър картотекира всички нови

Всички нови български попълнения на Хебър (Пазарджик) бяха картотекирани в ЗС на БФС и ще бъдат на разположение на треньорския щаб за старта на пролетния полусезон, който започва в събота с домакинство на пазарджиклии срещу Балкан (Ботевград). Състезателни карти за Хебър вече имат  Мартин Сечков, Иван Иванов, Кирил Георгиев, Димитър Илиев, Руслан Иванов, Димитър Тошкин, Серафим Михайлов и Димитър Пангев, пише "Пазарджишка Марица".

Дошлият на проби през миналата седмица нападател от Пловдив Станислав Димитров, който получи малко минути в контролата с Оборище (Панагюрище), ще продължи да тренира още известно време с Хебър, преди да се прецени дали да остане. На "стендбай" засега остава и колумбиецът Матео Нието, който пък има проблем с работната карта и затова не може да бъде картотекиран.

За мача с Балкан наказани в Хебър са Васил Геров и Димитър Мичков. Петър Дебърлиев е с контузия и твърдо отпада от групата за първия мач. След късен фитнес тест ще стане ясно и дали сред 18-те могат да попаднат Цветелин Тонев и Ангел Лачов. Срещата на Хебър с Балкан започва в събота от 14:00 часа на стадион "Георги Бенковски" и ще бъде първата официална за двата отбора след 3-месечната зимна пауза.

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти