СПАЛ с първа победа за годината след мач с 5 гола

СПАЛ с първа победа за годината след мач с 5 гола

Отборът на СПАЛ 2013 сложи край на серията си от три поредни загуби в Серия “А” и записа първа победа в италианското първенство през 2018 година. В мач от 26-ия кръг днес СПАЛ надви с 3:2 като гост Кротоне. Последната победа на тима бе на 17 декември - 2:1 като гост срещу Беневенто.



Мирко Антенучи изведе СПАЛ напред в резултата в 37-ата минута с удар отблизо. Читири минути след паузата Анте Будимир изравни, след като съотборникът му Андреа Барберис стреля от границата на наказателното поле, стражът Алекс Мерет изби, но хърватският нападател успя да направи голова добавка. В 51-ата минута Лоренцо Симич с глава прехвърли Алекс Кордас след центриране от фаул за 1:2, а в 60-ата Алберто Палоски реализира трето попадение за гостите. Юношата на Милан получи асистенция от… футболиста на Кротоне Барберис, озова се в идеална позиция пред противниковата врата и не сбърка. В 86-ата минута Будимир отбеляза с глава втория си гол в двубоя, но времето до края не стигна на домакините да се доберат поне до равенство.

След тази дълго чакана победа СПАЛ заема 18-о място в класирането с 20 точки, а Кротоне е 17-и с 21.

СТАТИСТИКА НА МАЧА


МИНУТА ПО МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти