Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Кристиано: Продължавам да доказвам, че съм най-добрият

Кристиано: Продължавам да доказвам, че съм най-добрият

Мегазвездата Кристиано Роналдо продължава да е убеден, че на света няма по-силен футболист от него. “Винаги казвам, че съм най-добрият, защото го вярвам, а и го доказвам на терена”, заяви той снощи по време на церемонията, на която получи наградата за Футболист на Португалия за 2017 г.

“Моментът е страхотен и искам да споделя радостта си с моите съотборници - продължи нападателят на Реал Мадрид. - Изминалата година беше изключителна за мен както на индивидуално ниво, така и на отборно. Тя беше историческа за Реал. Пет трофея, пета “Златна топка”, втора награда за Играч на ФИФА, три деца за три месеца, което също си е рекорд. Посвещавам приза на четирите си деца”.

В гласуването на португалските журналисти Кристиано остави зад себе си вратаря на Спортинг (Лисабон) Руи Патрисио и халфа на Манчестър Сити Бернардо Силва.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти