Потушиха напрежението в Локо (ГО), няма да има треньорски оставки

Потушиха напрежението в Локо (ГО), няма да има треньорски оставки

Няма треньорски оставки в Локомотив (Горна Оряховица), поне засега. Напрежението между феновете и треньорския щаб на „железничарите” е потушено и тренировъчният процес продължава нормално, пише regnews.net.

Слуховете за напускането на Александър Димитров и колегите му се оказаха доста преувеличени и плод на емоциите след равенството с Оборище в събота.

Никой не е искал оставка на треньорите и темата не стои на дневен ред, коментираха от клубното ръководство.

Повод за слуха всъщност станаха пререкания между треньора и част от агитката.

Ден след мача с Оборище спортно-техническият директор Ивайло Йорданов е имал среща с феновете, на която общо взето е постигнато единомислие, че в интерес на Локомотив е да се работи, а не да се правят скандали.

"Нормално е да има напрежение. Резултатите на отбора може да не са такива, каквито ни се иска на всички, но пък в никакъв случай представянето на Локо и треньорите не е провал. Започнахме заедно да градим един изцяло нов отбор, нормално е нещата да се получават по-бавно. На този етап обаче продължаваме работа и реално новини няма", коментира Ивайло Йорданов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти