Ново недоразумение между Моуриньо и Погба

Ново недоразумение между Моуриньо и Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали Пол Погба заради силния мач, който французинът изигра при победата с 2:0 над Борнемут. Ново недоразумение между двамата обаче отново даде повод да се заговори за влошените им взаимоотношения. Погба бе заменен в 80-ата минута, след което се насочи към скамейката, за да поздрави част от щаба на "червените дяволи". Халфът се ръкува с Майкъл Карик и Руи Фария, но не протегна ръка към Моуриньо, който секунди преди това му посочи едно от местата, на които седят резервите. Португалецът аплодира своя играч, докато той поздравяваше неговите помощници, но след това Погба реши да се насочи към тунела, водещ към съблекалните, вместо да седне на скамейката. Това веднага беше коригирано и французинът бе извикан обратно, след което той седна на посоченото му място зад Моуриньо.

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази предположението, че Погба настина може да си тръгне през лятото: "Да, мисля, че може да напусне. Не знам, не съм говорил с никого в клуба, но отвън взаимоотношенията им не изглеждат много добри."

Преди два дни "Дейли Мейл" излезе в информацията, че Моуриньо вече е съобщил на клубните шефове, че Погба може да бъде продаден. Наскоро пък мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола заяви, че през януари му е било предложено да привлече Погба.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти