Загорчич: Равностоен мач, липса на концентрация ни провали

Загорчич: Равностоен мач, липса на концентрация ни провали

Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази съжаление от резултата при гостуването на Черно море. Според сърбина Славия е стояла равностойно, но липса на концентрация във важни моменти е довела до загубата с 0:2.

“Изиграхме равностоен мач. Равенството му подхождаше, но Божилов направи разликата с фантастичния си гол. Доволен съм от показаното от момчетата на терена. Играха добре, създадоха положения. Продължаваме да си преследваме целите. Днес бях направил много промени, но това не се отрази на играта ни. Просто малък спад в концентрацията през първото полувреме доведе до получавенето на гол в нашата врата.

За вратаря Емануеле Джерия ще знаем по-късно какво е състоянието му. Нямам притеснения за вратарския пост преди мача с Ботев за купата. Антонис Стергиакис тренира вече нормално. Направихме хубав турнирен резултат в първата среща (1:2) и трябва да изиграем умно реванша. Има умора у играчите в последните мачове, тъй като не са свикнали на този сгъстен ритъм", коментира Загорчич.

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички