Паника в Египет заради Салах

Паника в Египет заради Салах
Оскъдни и противоречиви са информациите за състоянието на египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах в първите часове след финала на Шампионската лига.
25-годишният нападател получи контузия на рамото през първото полувреме на двубоя с Реал Мадрид след стълкновения със Серхио Рамос.
Той се опита да продължи игра, но беше принудително заменен. Прегледите в болницата показаха, че египтянинът е с извадено рамо. Рентгенът не е показал други счупвания, което би било лоша новина, тъй като ще го извади от строя за дълго.
Пълно възстановяване на извадено рамо се постига след 12-16 седмици. Световното първенство започва след само 18 дни, като в първата си среща Египет играе срещу Уругвай.  Каквото и лечение да получи Салах, то той няма да може да тренира пълноценно през следващите поне две седмици.
Въпреки всичко той ще пътува за световното първенство, увериха от египетската федерация. Лекарят на националния отбор Мохамед Абу Ел-Ела е бил информиран за резултатите от прегледите, извършени на Салах и е изразил оптимизъм, че ще се възстанови за шампионата на планетата.

Реал Мадрид - Ливерпуль. Обзор матча. Финал Лиги чемпионов 2017/18 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти