"Контра Мондиал": Кой е виновен за краха на Аржентина?

Свърши ли всичко за Лионел Меси на Световното първенство по футбол или има светлинка в тунела за Аржентина? “Контра Мондиал” дискутира причините за краха на “албиселесте” - кой е виновен за унизителното 0:3? Журналистите Васил Сумрачки, Александър Димитров, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров поставят на везната частта от вината на селекционера Хорхе Сампаоли, Меси и дори Вилфредо Кабайеро, както и тоталната липса на колективна инициативност в състава на двукратните световни шампиони.

Също така в предаването се обсъжда предстоящия втори мач на Бразилия срещу доста по-непретенциозния съперник Коста Рика - ще блеснат ли “селесао”, след като разочароваха в първия си двубой или ще бъдат пестеливи с идеята, че походът им на Мондиал 2018 едва сега започва.

Как ще се развие очаквания с повишен интерес сблъсък от “групата на Аржентина” Нигерия - Исландия и ще остане ли някаква надежда за “албиселесте” преди 3 кръг?

Ще оправдае ли очакванията Сърбия - Швейцария за неподправен и мъжки дуел? Гледайте “Контра Мондиал” всеки ден от 10 часа сутринта по време на Световното първенство в Русия 2018!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички