Пекерман: Справихме се добре с напрежението за задължителна победа

Пекерман: Справихме се добре с напрежението за задължителна победа

Селекционерът на Колумбия Хосе Пекерман засипа с похвали своите играчи след успеха с 3:0 над Полша на световното първенство. И двата тима бяха поставени до стената да търсят задължителна победа, но неговите играчи се справиха по-добре с напрежението и записаха впечатляващ успех, който запази шансовете им да играят на 1/8-финал.
ии
“И двата отбора играеха под напрежението да търсят задължителна победа. Нямахме право на грешки. Ние обаче по-добре се справихме с тази отговорност и го направихме с красив и атакуващ футбол. Играхме като отбор и показахме добра игра. Сега сме на добра позиция на световното първенство. Трябва да разберем правилно играта и да забравим за предрасъдъците и прибързаните оценки. Понякога футболистите се влияят от представянето в последния им мач, от някои проблеми, които може да се появят по време на даден двубой. Трябва добре да познаваш съперника. Има много фактори, които трябва да се имат предвид. Затова смятам, че Колумбия продължава да израства. Играчите ми са много самокритични, амбициозни и борбени. Знам, че можем да преодолеем всяка трудност, а това ми дава надежда”, заяви Пекерман.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти