Левски близо до трети трансфер

Левски близо до трети трансфер

Левски все пак може да осъществи едно от желанията на Делио Роси. “Сините” са в напреднали разговори с централен защитник, който до дни се очаква да подпише с клуба. Това е било едно от изискванията на наставника за лятната селекция на отбора, което той е поставил пред шефовете. Според запознати, става дума за известно име, което е проявило интерес към предложението от “Герена”. Като коз за неговото привличане са били използвани Габриел Обертан и Жорди Гомес, които противно на очакванията решиха да продължат кариерата си в Левски.

Привличането на още един играч на този пост се смята за задължително, тъй като е много вероятно “сините” да се разделят с някой от настоящите титуляри - Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон. Иначе на “Герена” не бързат да задоволят останалите изисквания на Делио Роси, след като имат достатъчно играчи в средата на терена и в атака.

До този момент Левски се подсили с двама нови футболисти - Давиде Мариани и Мартин Полачек.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти