Модрич: Съдията ни уби, понякога не побеждава по-добрият

Капитанът на Хърватия Лука Модрич беше движещата сила на тима по пътя към големия финал на Мондиал 2018. Въпреки поражението от Франция (2:4) в сблъъска за титлата, русокосият халф отново се представи на висота, а след мача получи наградата за най-добър футболист на първенството.

"Сам по себе си този приз няма как да оправи настроението ми, защото загубихме. Всичко, което исках, беше да спечелим титлата. Мисля, че нямахме късмет. И всички в нашия отбор са на същото мнение. Бяхме по-добри от французите, но, уви, във футбола не всеки път по-добрият побеждава", заяви тъжният Модрич.

"Вторият допуснат гол беше ключчовият момент в мача. Бяхме неприятно изненадани, че съдията реши да използва VAR. И не само това, като цяло имаше странни съдийски решения. Преди първия гол на французите изобщо нямаше нарушение. Върнахме се в мача и играхме наистина добър футбол, а съдията даде дузпа за Франция. Такива ситуации направо убиват потърпевшите отбори", оплака се хърватската звезда.

"Не е възможно винаги да правим обрати. Сражавахме се до последно. Гордеем се с постигнатото и с играта си във финала. Жалко, че това не беше достатъчно", добави Модрич.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ФРАНЦИЯ ЗА ФИНАЛА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти