Левски без Митрев срещу "канарчетата, "сините" съобщиха причината

Левски без Митрев срещу "канарчетата, "сините" съобщиха причината

Временният треньор на Левски Георги Тодоров не взе в групата на мача с Ботев (Пловдив) капитана Божидар Митрев. Стражът поиска изненадващо смяна на полувремето срещу Вадуц (3:2), след като се обиди за подигравателни скандирания към него. Резервата му Мартин Полачек сбърка, което пък се оказа решаващо за отпадането на "сините", а вчера група фенове поискаха обяснение от юношата на клуба за неговото действие.

102 Левски - Вадуц част I

Митрев тренира наравно с тима, но не попадна сред 19-те за мача с Ботев (Пловдив) от първия кръг на елита, като в официалната страница на Левски съобщиха причината: "Божидар Митрев има разрешение да отсъства в следващите дни и съответно няма да бъде с отбора за предстоящия мач. Причината е предстояща тежка операция на баща му. ПФК Левски пожелава на капитана на отбора всичко да мине без усложнения и скорошно възстановяване на един от най-близките му хора", пише сайтът на столичани.

Хубавата новина за 26-кратните шампиони е завръщането в тима на Паулиньо, но аут поради травми са Нашименто, Ривалдиньо, Тиам и Буш. Двубоят е утре от 20:45 часа на "Коматево".

Ето и цялата група на Левски за гостуването на Ботев Пловдив:

Вратари:Мартин Полачек, Петър Иванов
Защитници:
Аймен Белаид, Иван Горанов, Холмар Ейолфсон, Давид Яблонски, Ивайло Найденов, Милош Цветкович
Халфове и нападатели:
Давиде Мариани, Антъни Белмонт, Жорди Гомес, Мартин Петков, Жорди Кабрал, Станислав Костов, Илия Димитров, Паулиньо, Габриел Обертан, Станислав Иванов, Атанас Кабов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти