Сампдория започна преговори за Пяца

Сампдория започна преговори за Пяца

Представители на Ювентус и Сампдория са имали среща в Милано, за да започнат преговори за трансфер на Марко Пяца в тима от Генуа. Хърватският футболист пристигна в торинския гранд през 2016 година, но получи сериозна контузия, която му попречи да се наложи в състава и впоследствие бе пратен под наем в Шалке 04.

Доскоро се смяташе, че Пяца ще поеме към Фиорентина, но Ювентус не прие предложението на "виолетовите" за взимане на играча под наем, а предпочита директна продажба. В последните дни се появиха информации и за интерес към хърватина от страна на Валенсия и Уест Хам, но към момента Сампдория е основен фаворит за подписа на Пяца.

Преговорите между Юве и Самп са в начална фаза, но за момента вървят позитивно. Все още не са ясни параметрите на сделката, но се очаква торинци да включат клауза за откупуване, което е честа практика за клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти