ЦСКА-София към феновете: Благодарим ви!

ЦСКА-София към феновете: Благодарим ви!
Ръководството на ЦСКА-София излезе със съобщение до феновете на тима. Шефовете на клуба благодарят на привържениците за подкрепата срещу Копенхаген вчера. Ето какво написаха "червените":

"Aрмейци,

Футболистите и спортно-техническият щаб на отбора искаме да Ви благодарим за невероятната вечер срещу Копенхаген. На малко стадиони в света може да се почувства и изживее подобна емоция, заряд и вдъхновение. Вие демонстрирахте за пореден път огромната си любов към клуба, а заедно доказахме, че червената общност е по-силна и обединена от всякога.

Нямаме думи, с които да изразим нашето възхищение и признателност за вашата безрезервна и всеотдайна подкрепа от трибуните. Вярваме, че и занапред отбор и публика ще воюваме заедно в името на велики каузи и още по-велики подвизи! Такива, каквито нашият любим ЦСКА несъмнено заслужава!

БЛАГОДАРИМ ВИ".

Снимка: cska.bg
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти