Галин Иванов за националния: От седем години не съм имал такива тренировки (видео)

Националът Галин Иванов бе гост в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal TV и изрази задоволството си от старта на националния отбор в Лигата на нациите, където "лъвовете" записаха две победи. Атакуващият халф на Славия смята, че от много отдавна не е провеждал толкова качествени тренировки, както при Петър Хубчев, но е изключително доволен от този метод.



"Честно казано в началото не очаквах две победи, но като видях как тренираме през седмицата повярвах на 100%, че можем да спечелим и двата мача. Срещу Норвегия всички се борихме и това ни помогна да победим. Започнахме малко стъписано, но постепенно излязохме от тази ситуация и с много битка стигнахме до успеха. Преди седем години, като бях в Германия тренирахме толкова интензивно и сега се върна този метод на работа, като съм много доволен, че издържахме на натоварването", каза Иванов.

"Все пак не трябва да се заблуждаваме от две победи. Имаме качества да постигнем много повече. Мисля, че мачът с Кипър ще е още по-тежък. Смятам, че новият турнир - Лигата на нациите, е по-добрият вариант отколкото контролните срещи. Най-малкото мотивацията на играчите е доста по-голяма. Имаш и възможност да се класираш за Европейското".

6 Националът Галин Иванов гостува в "От дузпа в тъч"

По отношение на представянето на Славия в последно време Галин смята, че "белите" са направили доста добри мачове, както в Първа лига, така и в Европа.

"Започнахме добре в евротурнирите, в първенството имахме някои колебания, но мисля, че изиграхме хубави мачове и на двата фронта. Мисля, че Хайдук беше преодолим, но може би не ни достигна малко класа, а може би и опит. Ако бяхме вкарали гол в Хърватия, щеше да се развие по друг начин сблъсъкът. През този сезон целите на Славия са да играем добре и да се раздаваме на 100%. На всеки един футболист в България му е цел да направи добър трансфер в чужбина, но не и на всяка цена. През лятото имаше вариант да изляза, но не беше добро предложение и реших, че да остана в Славия", каза още Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички