Владо Николов: Очаквам един труден и интересен сезон, нивото се вдига (видео)

Президентът и старши треньор на волейболния Левски Владимир Николов коментира след жребия за новия сезон в Суперлигата на България вчера, че очаква един труден и интересен сезон, като нивото на шампионата се е вдигнало според него.

"Очакванията ми са за един труден и интересен сезон, по-интересен от предишния. Нивото на шампионата се вдига. Тази година, според мен, ще имаме подобрен рекорд по брой чужденци, които играят в нашето първенство. От тук нататък целите пред Левски могат да бъдат само едни - спечелване на шампионата и Купата на страната. Селекцията в Левски е до толкова завършена, до колкото смятам, че имаме един конкурентно-способен отбор. Имаме усещането, че сме добре подготвени за предстоящия сезон, от тук нататък ще видим", сподели Владо Николов.

"Получава се така, че в България няма състезатели за 12 отбора. Това е факт! И клубовете, ако искат да имат отбори, които да изглеждат добре, са принудени да търсят услугите на чужденци. За съжаление чужденците, които идват в България, са нископлатени и тоест не са на много високо качество. До колко имаме полза от това? Не съм сигурен, бъдещето ще покаже. Няма как да "задуши" нашите момчета, защото нашите момчета ги няма. Всеки, който може, има талант, и желание да се развива, получава тези шансове. До тук се стига, защото няма достатъчно хора в България", призна още шефът и треньор на "сините".

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти