Лацио набеляза Ясин Брахими

Лацио набеляза Ясин Брахими

Лацио има желание да привлече в редиците си крилото на Порто Ясин Брахими през януари. Договорът на 28-годишния футболист изтича през лятото, като тогава “Драконите” ще трябва да платят 6,5 милиона на компанията “Дойен спорт”, която държи правата му. Поради тази причина португалците е много вероятно да опитат да го продадат през зимата, което е добре дошло за римските “Орли”.

На “Олимпико” отдавна са хвърлили око на Брахими и са готови да отправят оферта за него. Те са приготвили и предложението към самия играч, което ще бъде за четири или пет години със заплата в размер на 2 милиона евро на сезон.

Лацио обаче не е единственият клуб, който следи ситуацията с Брахими. Твърди се, че той попада в плановете и на  английския Уест Хам и френския Олимпик Марсилия, като няма да е изненада, ако през януари видим истинска трансферна война за подписа му.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти