Стоянович призна за разговор на висок тон в съблекалнята и коментира трансфер на Ники Михайлов

Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира днешното поражение с 2:3 от Монтана в контролна среща. Специалистът призна, че е провел разговор с футболистите си на по-висок тон и коментира слуховете, че "сините" ще привлекат Николай Михайлов, за да стабилизират вратарския пост.
"Не играхме добре и изгубихме. След три тежки тренировки опитах да изпробвам друга схема на игра и да пусна футболисти, които не са записали достатъчно минути. Краката на футболистите бяха тежки. Някои играчи се представиха добре, други не. Не знам дали Нганиони ще може да играе срещу Ботев (Враца). Ще видим какво ще каже медицинският щаб. Имах разговор с играчите, но не съм казвал, че ще напускам. Имам договор, трябва да бъдем спокойни. Разговорите обаче бяха на по-висок тон. Не знам нищо за Николай Михайлов. Не съм се срещал с него. Трябва да дискутираме ситуацията, за да видим дали той ще се присъедини към Левски. Днес дадох шанс на Николай Кръстев. За следващия мач с Ботев (Враца) ще анализираме на кого можем да разчитаме и ще видим кой ще бъде вратар до края на сезона", коментира Стоянович.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти