Давид Силва: Миналата година главата ми не беше в Манчестър

Давид Силва: Миналата година главата ми не беше в Манчестър

Един от ключовите футболисти на Манчестър Сити Давид Силва за пореден път говори за изминалата година, която беше най-тежката в живота му. Причината е преждевременното раждане в шестия месец на сина му Матео, който дълго се бореше за живота си. Заради това халфът пропусна редица мачове на тима в края на миналата година, но детето му вече е в стабилно състояние.

“Това бяха най-трудните няколко месеца в живота ми. Всеки път, щом се прибирах у дома, прекарвах цялото време със съпругата ми Йесика и Матео. Пътуванията бяха много дълги и никога не почиваш, защото си мислиш за сина си и партньора си през цялото време. Не ядях правилно и тренирах само веднъж седмично. Дължа много на Пеп Гуардиола, съотборниците ми и клуба. Всички ме подкрепиха много.

Главата ми не беше в Манчестър и Пеп усети, че е по-добре за отбора и за собственото ми здраве да бъда със семейството ми. Трябваше да съм близо до тях. Ако не се беше случило по този начин, нямаше как да се справя с всичко. Цялото отиване до Валенсия и връщане от там щеше да е прекалено много”, сподели Силва пред FourFourTwo.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти