Солари зарадва феновете на Реал М с новина за Бензема

Солари зарадва феновете на Реал М с новина за Бензема

Няма да се наложи намиращият се в добра форма Карим Бензема да бъде опериран, разкри наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари. Нападателят има фрактура на пръст с ръката и се очакваше в неделя да се подложи на хирургическата интервенция, но в крайна сметка това няма да се случи.

“Карим остава с тима и ще играе. Въпросната травма няма да му попречи с нищо. Бензема е нашето силно оръжие в предни позиции, прави много силен сезон и затова се радваме”, заяви Солари.

Утре “белите” гостуват на Севиля, като двата тима са трети и четвърти с равен точков актив. Преди дни столичани пак се изложиха, след като загубиха срещу Леганес в реванша от 1/8-финалите за Купата на Испания. Все пак тимът продължи в следващия кръг.

Солари има проблеми с много контузени. “В такива трудни моменти се виждат характерите на хората. За нас е важно час по-скоро да възстановим всички, за да можем да разчитаме на тях. Длъжни сме да продължаваме да печелим в Ла Лига, за да съкращаваме разликата с отборите пред нас”, добави аржентинецът.

Той не знае дали Марсело ще бъде готов за игра, след като заради слаба форма беше извън състава при гостуването на Бетис. Няма яснота и за това кой ще застане под вратата, след като Тибо Куртоа лекува травма. Солари не изключва възможността белгийският национал да играе. “Реал разполага с двамата най-силни вратари в света”, убеден е той, визирайки и другия страж Кейлор Навас.

Солари се ядоса на питане за Иско, с когото не се разбират: “Вече 100 пъти отговорих на въпроси за него. Всеки футболист има равни шансове да играе”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички