Кристиано - гол, полемичен жест и удар в главата на Кедира

Кристиано - гол, полемичен жест и удар в главата на Кедира
Перлата в селекцията на Ювентус Кристиано Роналдо отново попадна в центъра на вниманието при вчерашната победа над Сасуоло. Португалският голаджия реализира попадение, след което имитира головата радост на своя съотборник Пауло Дибала. След като направи традиционния си голов скок, CR7 “сложи маска” на лицето по подобие на аржентинеца.
Наставникът Масимилиано Алегри остави Дибала на пейката, след като номер 10 на Юве се прибра в съблекалнята преди края на мача с Парма (3:3) преди седмица. Според италианските медии Алегри наказва Дибала за постъпката му, а с жеста си Роналдо подкрепя своя съотборник.
Кристиано влезе във видеообмена и с още едно действие след спряна игра. При една ситуация португалецът овладя топката с ръка, последва съдийски сигнал и той ядосано изрита силно топката, нацелвайки в лицето своя съотборник Сами Кедира.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти