Кои са щастливците от жребия в Шампионска лига и кой беше акцентът от уикенда - гледайте "Контра" (видео)

В поредното издание на “Контра” по Sportal TV дискусията продължи почти 45 минути, защото темите бяха прекалено горещи и обемисти. Журналистите Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов, Радослав Стойков и Даниел Любомиров обърнаха специално внимание на жребия на Шампионска лига и предстоящите четвъртфинални битки - кой е най-доволният отбор от двойките и коя е най-оспорваната?

Също така уикендът в английския футбол отново зае важна позиция в “Контра”, най-вече покрай зачестилите съдийки отсъждания в полза на Манчестър Сити. Ще успее ли Ливърпул да се възползва от завръщането си на върха, макар и с мач повече от “гражданите” и докога ще продължава неяснотата около бъдещето на Маурицио Сари?

ХАРЕСАЙТЕ "КОНТРА" ВЪВ FACEBOOK!

В Италия Интер победи Милан с 3:2 в безспорно най-интересния сблъсък през уикенда в големите първенства, като “нерадзурите” най-накрая изиграха голям мач и се завърнаха на трето място в класирането. Трябва ли обаче да се критикува представянето на тима в реванша за Лига Европа срещу Айнтрахт (Франкфурт)?

Зинедин Зидан се завърна начело на Реал Мадрид, а подсказа ли на кои футболисти ще разчита до края на сезона с избора си на титулярен състав срещу Бетис (реабилитирани бяха Иско, Гарет Бейл, Марсело и Кейлор Навас)? Измести ли фокуса от Роналдо към себе си Лионел Меси с поредния си феноменален хеттрик за Барселона?

Единствено в Германия, освен в Англия, остава сериозна интрига за титлата, като Борусия (Дортмунд) и Байерн (Мюнхен) записаха победи, а по ирония на съдбата и двете дойдоха след разочарованията в Шампионска лига. Предстои обаче двубой между двата тима, но доколо той ще реши спора за титлата?

Клубният футбол прави пауза покрай първите мачове от европейските квалификации, така че очаквайте "Контра" по-следващата седмица!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички