Моуриньо прогнозира рекорден трансфер на Мбапе

Моуриньо прогнозира рекорден трансфер на Мбапе

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо прогнозира, че младата френска звезда на ПСЖ Килиан Мбапе ще подобри всички трансферни рекорди, ако се стигне до продажбата му.
“Не можем да знаем какъв ще стане след пет или десет години. Той и в момента е направо невероятен. Възрастта е много важна при трансферите и от тази гледна точка Мбапе е най-скъпоструващият футболист в момент. Ако се стигне до негов трансфер, то това ще е рекорд”, казва Моуриньо пред beIN Sports.

Междувременно стана ясно, че Мбапе и съотборникът му Адриен Рабио са били глобени с по 180 000 евро заради закъснение за събрание на отбора преди мача с Марсилия от 11-ия кръг на 28 октомври м.г. Парите са били преведени на сметките на фондацията на ПСЖ. В момента Рабио е отстранен от отбора заради посещение на нощен клуб слез загубата с 1:3 от Манчестър Юнайтед в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички