Петко Петков: Догодина ще успеем да влезем в Първа лига

Наставникът на ЦСКА 1948 Петко Петков бе разочарован от загубата с 0:1 от Арда (Кърджали). Поражението не позволи на "червените" да се доберат до бараж за влизане във Втора лига.
"Получихме много ранен гол, който вкара доста напрежение в нашата игра. Освободи домакините от напрежение. Можеше да получим и втори гол. През второто полувреме владеехме инициативата, но не успяхме да оползотворим това. Във футбола всичко е важно. Знаехме какъв мач играем. Голът разстрои играта ни. Игровото време през второто полувреме беше малко. Големите грешки в резултатите ги направихме през есента. Бяхме колебливи в представянето си. През пролетта отборът имаше друго лице. Спечелихме много срещи. Това е първата ни загуба през втория полусезон. Отборът се развива и предполагам, че догодина ще успеем да влезем в Първа лига", започна треньорът.
"Искаме това да стане по абсолютно честен начин, без външни намеси. Явно не ни достигна малко. Ултиматумите във футбола не вървят. Целите на нашия клуб са да показва по-добра игра и съм сигурен, че това ще се случи. В нашия клуб всичко е на високо ниво. Футболистите не са излъгани с една стотинка. Този отбор е добро място за работа за тях и треньорите. Селекцията е отворен процес. Ще вземем играчи на необходимите позиции и ще направим анализ на представянето на отбора", завърши Петков.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти