Ето съперниците на Лудогорец на старта в ШЛ, ако “орлите” спечелят титлата

Ето съперниците на Лудогорец на старта в ШЛ, ако “орлите” спечелят титлата

Ако Лудогорец стане шампион на България, ще стартира от първия предварителен кръг на най-комерсиалния клубен турнир. Там разградчани ще са поставени, тъй като клубният им коефициент е 27.000. Той ще е достатъчен на тима да е сред поставените и във втория предварителен кръг на ШЛ, а при само една изненада ще са сред фаворитите и в третия предварителен кръг, но условието е да стигнат до него.

Вече са ясни съперниците на орлите на старта в ШЛ. Като най-сериозни се очертават шампионите на Полша (Пиаст Гливице), Унгария (Ференцварош) и Румъния (Клуж).

Ако разградчани станат шампиони, ще стартират срещу някой от следните отбори:

Лудогорец:

Судува (Литва), Сараево (Босна), Валета (Малта), Пиаст Гливице (Полша), Клуж (Румъния), Ференцварош (Унгария), Калу Номе (Естония), Сутиеска (Черна гора), Партизани (Албания), Валур (Исландия), Линфийлд (Северна Ирландия), Торсхавн (Фарьорски острови), Рига (Латвия), Сабуртало (Грузия), шампионът на Армения (два кръга преди края класирането е: Пюник (56), Арарат (55), Банантс (51), Алашкерт 50), победителят от мачовете между Линкълн (Гибралтар), Санта Колома (Андора), шампионът на Сан Марино и Фероникели (Косово)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти