Хубчев: Двубоят не е решен! Притеснен съм, че феновете няма да ги има на реванша

Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от играта на “сините” и успеха с 2:0 в гостуването на Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Столичният гранд постигна повече от добър турнирен резултат преди гостуването на словашкия тим в София, в който Левски ще играе пред празни трибуни заради наказание.

"Току-що го казах и в съблекалнята, че бяхме по-добри като отбор. Това беше най-важното. В точния момент вкарахме втория гол. Може би това ги смути. Всеки искаше да помогне на другия. Разбира се, че има какво да подобряваме, но това е на този етап. Продължавам да съм притеснен. Това е добър резултат. Това и подвиквах на няколко пъти. Да не се отпускаме накрая и да не допускаме евтин гол. Двубоят не е решен. Реагираме на базата на това, което виждаме. Ако наистина сме изненадали противника, съм радостен. Отбори като ЦСКА и Левск живеят благодарение на феновете. Който и да стои тук, те ще бъдат на стадиона. Няма защо да ги величая. Съжалявам, че тези хора няма да ги има на реванша. От това съм притеснен най-много".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти