Нефтохимик без двама срещу Спартак (Варна)

Нефтохимик без двама срещу Спартак (Варна)

Първият мач за Нефтохимик от първенството на Втора лига предстои утре /20.07/. След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния футбол, „шейховете“ ще стартират новия сезон с двубой срещу Спартак (Варна).

Срещата започва в 19:30 ч., на стадион „Арена Созопол“. Днес, на стадиона в Долно Езерово, възпитаниците на Диян Петков проведоха последното си занимание преди мача. Двама от тях със сигурност няма да влязат в групата за мача със Спартак. Това са нападателят Иван Колев и защитникът Пламен Тенев. Колев получи контузия на коляното по време на контролната среща с Тунджа (Ямбол) и все още не тренира пълноценно с отбора. Пламен Тенев пък е с разтежение на прасеца от тренировката във вторник и също няма да може да помогне на съотборниците си утре.

Билетите за първия мач от първенството на Втора лига между Нефтохимик и Спартак ще са на цени от 5 лв. за всички сектори на стадиона и 20 лв за ВИП ложата. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно . Ще работят два пункта за продажба на билети, които ще бъдат отворени два часа предварително.

Ето и групата на Нефтохимик за утрешното домакинство:

Росен Андонов, Павел Здравков, Николай Костов, Цветомир Цонков, Йолиян Милков, Михаил Георгиев, Кристиян Мирославов, Деян Христов, Борирмир Карамфилов, Цветан Чахов, Атанас Ташолов, Цветан Чахов, Диян Молдованов, Иван Цачев, Живко Петков, Джунейт Али, Галин Димов, Мирослав Радев, Радослав Апостолов, Димитър Костадинов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти