Алдервейрелд напуска Тотнъм като свободен агент

Алдервейрелд напуска Тотнъм като свободен агент

Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд е готов да изчака до следващото лято, за да напусне клуба. След една година изтича договорът му и той може да си тръгне като свободен агент.

До преди няколко седмици в контракта му имаше клауза за разтрогване на стойност 25 милиона паунда. Лондончани бяха готови да се разделят с него, но оферти не пристигнаха. Единственият клуб със сериозен интерес беше Рома, но сега вероятността италианците да направят предложение, което да удовлетворява "шпорите", до 2 септември е минимална.

Алдервейрелд игра в 50 мача във всички турнири миналия сезон и Маурисио Почетино смята да разчита на него, въпреки ситуацията с договора. Клубът обаче няма желание той да си тръгне без пари и иска да вземе трансферна сума, като единственият вариант за това е да го продаде в следващите седмици.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички